Geplaatst op Geef een reactie

6 januari: Nieuwjaarsborrel

Kilometers moeten er worden gemaakt, dat staat vast. En vandaag 6 januari waren dat er 20. Silvia voelde zich nog niet helemaal in topvorm reden waarom de route uit 2 lussen bestond in het altijd fraaie ’s Gravelandse bos. Mocht het halverwege niet naar verwachting gaan dan kon zij de tweede lus links laten liggen. Uiteindelijk stond dat links laten liggen haar wel aan maar dan voor de hele training.

Daarom stonden wij vandaag met zijn vijfen aan de start: Maarten, Jacob, Guus, Marjon en Hans

Maarten, uiteraard als eerste op de parkeerplaats had er zin in. Dit was terug te zien in het tempo. Met Egmond constant in zijn gedachten werd een straf tempo gedicteerd. Wijzend op het schema lukte het soms hem in te tomen maar dat was nooit van lange duur.

Vandaar dat Marjon, later gevolgd door Jakob besloot de Silvia route te doen. Gedreven door toch wel enig schuldgevoel maakte zij uiteindelijk toch de 15 km vol.

Guus en Hans volgden wel vol goede moed het tempo maar moesten uiteindelijk bij 17 toch ook de pijp aan Maarten geven. Er was geen bijhouden aan. Gevolg was dat Maarten, die natuurlijk van geen ophouden wist, de ronde alleen moest afmaken wat hij ook keurig deed.

 

De nieuwjaarsborrel, uiteraard zonder alcohol zoals het lopers betaamt

Bij de finish was er de nieuwjaarsborrel: Natuurmonumenten had groots uitgepakt met gratis warme chocolademelk inclusief slagroom.

In het restaurant een opmerkelijk feitje. Maarten, die als laatste binnenkwam werd persoonlijk, bij naam, welkom geheten. Als dat niet betekent dat hij daar stamgast is…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.